De bijzondere effecten van een Sensi behandeling

Ieder mens heeft een energiesysteem, en het zal je verbazen hoe een groot effect deze heeft op jouw welzijn in het algemeen. Door je meridianen stroomt energie, en wanneer daar blokkades bestaan kun je daar allerlei klachten door ervaren. Je constant moe of emotioneel voelen bijvoorbeeld, maar ook lichamelijke klachten zoals rug- of nekpijn en stijfheid in je hele lichaam. Een Sensi massage in Utrecht kan deze blokkades opheffen, waardoor je snel verbetering merkt. Het prettige daaraan is dat je op deze manier de oorzaak van de klachten wegneemt, in plaats van enkel de symptomen. In de Westerse geneeskunst is het gebruikelijk dat mensen naar een dokter gaan met dit soort klachten, maar een Sensi massage in Utrecht kan ook al heel veel voor je betekenen.

Een Sensi behandeling werkt holistisch

Het lichaam en de geest zijn heel sterk met elkaar verbonden. Dat is een van de uitgangspunten van Sensi therapie. Als je wilt genezen (van welke klacht dan ook) is het belangrijk dat zowel je lichaam als je geest in balans zijn. Een Sensi behandeling (energetische behandeling) is een goede manier om dat te bereiken. Deze stimuleert de doorstroming van al je meridianen door aandacht te besteden aan specifieke drukpunten op je lichaam. Daardoor verlopen veel processen in je lichaam beter, zoals je doorbloeding en de communicatie tussen de cellen. Je lichaam is na een Sensi behandeling beter in staat om zichzelf te genezen, simpelweg doordat de energie beter stroomt.

Sensi massage

Wat heb ik je nog meer te bieden?

Sensi therapie heeft veel te bieden. Als gediplomeerd Sensi therapeut combineer ik diverse principes en technieken om jouw zelfgenezend vermogen te activeren en te stimuleren. Ik analyseer bijvoorbeeld je voedingspatroon, de manier waarop je met emoties en stress omgaat en of je last hebt van onbewuste, beperkende overtuigingen. Een Sensi behandeling brengt je op dat moment helemaal in balans, maar het beste is natuurlijk om die balans zelf te kunnen bereiken. Dit kan door middel van gezonde voeding, het loslaten van trauma’s, ontgiften en diverse andere energetische methodes. Ook een voetreflex behandeling behoort tot de mogelijkheden.

Helen waar jij het nodig hebt

Ik besteed zelfs aandacht aan je aura’s en chakra’s. Dit klinkt voor veel mensen behoorlijk zweverig, maar is het allesbehalve. Als holistisch therapeut zorg ik ervoor dat jij weer helemaal in balans komt, waarbij ik aandacht besteed aan precies datgene wat jij nodig hebt. Dat maakt het zo’n prettige therapievorm. De behandeling ziet er dan ook voor iedereen anders uit, en er is geen standaard aanpak. Het Sensi protocol is er voor iedereen, met welke klacht dan ook, en heelt jou precies op het vlak waar je het nodig hebt.

Menu