Over mijn werk als Sensi therapeut

Als Sensi therapeut in Utrecht heb ik je veel te bieden op gezondheidsvlak. Veel mensen zijn uit balans, bijvoorbeeld als gevolg van ongezonde voeding, een hoge werkdruk of eenzaamheid. Gelukkig zijn er veel methodes die je kunt toepassen om je beter en meer in balans te voelen, en de controle over je leven terug te krijgen. Als Sensi therapeut in Utrecht help ik je daar graag bij. Sensi therapie is namelijk niet zozeer één manier van behandelen, maar omvat heel veel verschillende therapieën. Er is dus niet zozeer iets waar ik als Sensi therapeut in gespecialiseerd bent, maar ik kan je wel handvatten aanreiken op veel verschillende gebieden.

Het werkveld van een Sensi therapeut

Als je niet goed weet waarom je uit balans bent en al helemaal niet hoe je dat kunt oplossen, is een bezoekje aan mij als Sensi therapeut een goed idee. Ik ben namelijk zeer breed geschoold, en kan verschillende therapieën met elkaar combineren om tot het gewenste effect te komen. Zo nemen we onder andere je voeding onder de loep. Wat krijg je op dagelijkse basis binnen? Heb je misschien een tekort aan essentiële voedingsstoffen? Of eet je misschien te eenzijdig? Voeding is een hele belangrijke factor voor gezondheid, en dus een vast onderdeel van mijn behandelwijze.

Sensi therapeut

Hoe ga je om met stress?

Daarnaast focus ik bijvoorbeeld op hoe je omgaat met stress en relaties, en hoe jouw overtuigingen eruit zien. Jouw onbewuste gedachten en overtuigingen zijn namelijk van grote invloed op hoe je je voelt. Als Sensi therapeut analyseer ik samen met jou welke beperkende gedachten en overtuigingen je hebt, en hoe deze jouw staat van zijn beïnvloeden. Vaak zijn ze met logisch nadenken gemakkelijker om te keren dan je denkt. Daardoor zul je je vrijer en veel meer ontspannen voelen, wat zijn effect heeft op veel vlakken van je leven.

Blokkades opheffen in je energiesysteem

Ook je energiesysteem is van grote waarde voor je algemene gezondheid en hoe je je voelt. Daarom geef ik als Sensi therapeut ook een zogeheten Sensi behandeling.  Dit is een speciale behandeling die blokkades opheft in de doorstroming van energie in je lichaam. De werking ervan is gebaseerd op principes uit de Oosterse geneeskunde, waar ze veel verder zijn dan wij op het gebied van holistisch genezen. 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact met me op, dan vertel ik je precies wat ik voor je kan betekenen en plannen we desgewenst een eerste afspraak in.

Menu