Wat houdt Sensi therapie precies in?

In mijn praktijk behandel ik mensen op basis van Sensi therapie in Utrecht. Dit is nog niet zo bekend, maar wel ontzettend effectief. Deze holistische therapie vorm combineert namelijk allerlei verschillende principes om tot het beste effect te komen. Het idee achter Sensi therapie in Utrecht is dat mensen van nature in balans zijn, maar dat je als gevolg van allerlei factoren klachten kunt ervaren. Dit kan als gevolg van ongezonde voeding zijn, maar ook door stress, blokkades in je energiesysteem, negatieve overtuigingen of gedachten en zelfs een trauma. Deze therapievorm is erop gericht elk type blokkade te kunnen opheffen, en combineert daarom diverse principes met elkaar.

Sensi therapie is een holistische behandelwijze

Als Sensi therapeut werk ik volledig holistisch. Dit wil zeggen dat ik het lichaam en de geest als één geheel zie, met elkaar verbonden. Dit principe heeft zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunst, waar ze veel verder zijn op het gebied van holistisch genezen. Bij Sensi therapie is het namelijk de bedoeling dat de oorzaak van de klacht wordt weggenomen in plaats van dat we de symptomen bestrijden. Helaas in het in onze Westerse wereld maar al te gebruikelijk dat mensen medicijnen slikken voor klachten die gerust op een andere wijze behandeld kunnen worden. Veel mensen kampen met vastzittende trauma’s en emoties of een blokkade in hun energiesysteem. Dit heeft grote effecten op hun gezondheid en op de manier waarop ze het leven ervaren. Sensi therapie biedt daarbij een passende oplossing, door een geheel natuurlijke aanpak waarbij diverse principes met elkaar worden gecombineerd.

Sensi therapie

Supplementen remedies

Jouw lichaam weet heel goed hoe het gezond en in balans moet blijven, maar dan moet je het wel geven wat het nodig heeft. Gezonde voeding is daar een belangrijk onderdeel van. Op een veelzijdige en voedzame manier eten staat garant voor het binnenkrijgen van alle essentiële voedingsstoffen. Eventueel kan dit aangevuld worden met (natuurlijke!) supplementen om tekorten aan te vullen en sneller te herstellen. Bij Sensi therapie wordt jouw eetpatroon geanalyseerd, en waar nodig aangepast en aangevuld.

Ook energetisch gezien is er veel wat je kunt doen om je lichaam te helpen. Door blokkades in je energiesysteem kun je klachten krijgen. Deze kunnen opgeheven worden door bijvoorbeeld een drukpunt massage. Daarbij wordt op meridiaanpunten gedrukt die geblokkeerd zijn en door over de emotionele lading te praten kunnen de blokkades effectief worden opgeruimd . Dit is een krachtige toevoeging op de anderen principes van de Sensi therapie

Heb je interesse in een behandeling of wil je eens een fijne voetreflexmassage ervaren? Neem dan contact met me op, dan plannen we een eerste behandeling in.

Menu